Werkwijze - Bureau SO
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Televisie en film

Bureau SO doet art direction en production design voor film en televisieproducties. Bureau SO levert in overleg met de producent ontwerpschetsen, uitgewerkte ontwerpen, met moodboards, plattegronden, 3D visuals en technische bouwtekeningen. Bureau SO begeleidt voorbouw, transport en afbouw van decors, alsmede kwaliteitscontrole en eindinspectie. Ook het rekwisiteren, inrichten en afstylen van de sets, zodat deze draaiklaar worden opgeleverd. Indien gewenst doet BureauSO ook de coördinatie van het art department: samenstelling art department, het aansturen/instrueren van het hoofd art department, de rekwisiteurs en setdressing. Instructie bij opzet, eventueel evaluatie naar aanleiding van rushes.

Projecten

Bureau SO verzorgt ontwerpen voor horeca en bedrijfsruimten. Hierin vinden wij het belangrijk dat de opdrachtgever zijn eigen ideeën en visie terugziet in de ontwerpen. Bureau SO levert in overleg met de opdrachtgever ontwerpschetsen, uitgewerkte ontwerpen, met moodboards, plattegronden, 3D visuals, met lichtplan, kleuradvies en meubelsuggestie en materiaalgebruik en interieurstyling. Indien gewenst verzorgt BureauSO de bouwbegeleiding: offertes van bouwers en leveranciers, bouwplanning, coördinatie, inspecties, kwaliteitscontroles, en eindoplevering.

Particulieren

Bureau SO maakt ontwerpen voor verbouwingen, op- en aanbouw of herinrichting van uw huis. Bureau SO werkt nauw met u samen om te komen tot een interieurontwerp waarin u zich herkent en thuis voelt . Bureau SO levert na uitvoerig overleg met u de ontwerpschetsen, uitgewerkte ontwerpen, met moodboards, plattegronden, 3D visuals en technische bouwtekeningen. Bureau SO geeft hierbij advies voor kleurgebruik, materiaalgebruik, lichtplan en interieurstyling. Als u dat wenst verzorgt Bureau SO de bouwbegeleiding: offertes van bouwers en leveranciers, bouwplanning, coördinatie, inspecties, kwaliteitscontroles, en eindoplevering.