Over - Bureau SO
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Wie zijn wij?
Bureau SO

Bureau SO is een ontwerpbureau, opgericht door Stijn Severijn en Odette Visser. De ontwerpers hebben jarenlange ervaring in production design, decorontwerp en het formeren en leiden van art departments voor televisieproducties. Daarnaast heeft Bureau SO veel ervaring in interieurontwerp en projectbegeleiding voor particulieren en bedrijven.

 

Ontwerpen van Bureau SO kenmerken zich door een scherp oog voor detail en een sterk gevoel voor stijl, waarin vorm, kleur en functionaliteit harmonieus samen komen. De kracht ligt in het vertalen van ideeën van opdrachtgevers in persoonlijke en karaktervolle interieurs. Kennis van periodes en stijlen, van materialen en kleur, resulteren in interieurs die evenwichtig en stijlvol zijn, al dan niet gebonden aan trends. Het visualiseren van ideeën in originele en authentieke interieurs, het creëren van een duidelijke stijl en persoonlijke sfeer zijn belangrijke kwaliteiten van de ontwerpers.

 

Bureau stelt zich tot doel om te komen tot originele, authentieke en stijlvolle ontwerpen die aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de opdrachtgevers, en deze op professionele wijze tot in detail te laten uitvoeren. Het uiteindelijke en belangrijkste doel is te komen tot een eindresultaat waarin de opdrachtgever zijn eigen visie en ideeën herkent.

team_image
Art Director

Odette Visser

team_image
Art Director

Stijn Severijn